Waarom moeilijk doen 
als het samen kan

Zakelijk

Sociale bemiddeling / teamcoach

De dagelijkse samenwerking tussen collega's kan in het gedrang komen door conflicten. De bemiddelaar kan als ontmijner optreden om de werksfeer te verbeteren. In samenspraak met de opdrachtgever zoekt de bemiddelaar naar de gepaste interventie. Gelukkige werknemers geven een hoger rendement.


Familiebedrijf communicatieconsulting

In een familiebedrijf moeten aandeelhouders verschillende rollen op zich nemen. Ze zijn zowel de zakelijke partner, als het familielid. Dit kan leiden tot een strijd tussen zakelijke en emotionele belangen tussen betrokkenen. In het bedrijf wordt een zakelijke en rationele houding gevraagd, maar hoe bewaar je het evenwicht in de emotionele familiale relatie? Hoe blijf je goed communiceren met elkaar?

Bedrijfstraining

Tijdens de CON-training ga je de connectie aan met jezelf en met de ander Je ontwikkelt jouw houding, vaardigheden en kennis binnen jouw job en in jouw persoonlijk leven. Deelnemen aan de training is nooit saai: interactieve leervormen staan centraal. Daarnaast kan je in groep ook veel van de andere deelnemers leren. Elke training is een wisselwerking tussen theorie, zelfontwikkeling en oefening.

Con-tact formulier