Connectie met jezelf
Groep coachen

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding gericht op het helpen van mensen, om hen in de positieve zin te veranderen zoals de coachee dit graag wenst maar op het eerste zicht misschien niet goed weet hoe. Alles vertrekt vanuit de persoon zelf en er wordt ook geacht dat alle antwoorden binnenin jezelf liggen. De coach gebruikt verschillende methodieken om inzichten aan te brengen, je zelfvertrouwen te verhogen en mogelijkheden te ontdekken. Het is een vorm van leren waarbij eigen kennis wordt aangeboord om zo je doelen te bereiken en je gelukkiger en beter te voelen.
Consenti kiest voor professionele coaching en staat je preventief bij als je een belangrijke verandering in je leven wil doorvoeren. Je wordt persoonlijk begeleid in een individueel gesprek en groeit naar connectie met jezelf. Consenti werkt vanuit het gedachtegoed "iedereen heeft krachten!".
Je wordt ondersteund in het vinden van oplossingen die voor jouw werken. Door middel van gesprekken, tools en inzichten kan je jouw doelen realiseren.
 
Onze coaches: Sofie, Loes en Reinhilde

Kindercoaching

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding, oplossingsgericht, speciaal gericht op het kind. Het is een vorm van coaching waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat. Het is geen therapie maar een manier om kinderen te begeleiden om in hun eigen kunnen te geloven.

De kindercoachen Sofie en Loes ondersteunen kinderen in hun groei en zelfontplooiing.

Jongerencoaching

Jongeren worden vaak geconfronteerd met ingrijpende gebeurtenissen of moeilijke beslissingen. Hun ouders gaan uit elkaar, ze hebben een nieuw lief, ze moeten van school veranderen en raken daardoor vrienden kwijt, ze weten niet welke studiekeuze ze moeten maken, enzovoort.

De jongerencoach staat hen bij en helpt om vanuit hun eigen kracht obstakels op hun levenspad te trotseren.

Loopbaancoaching

Je weet wat je niet wilt in je job, maar krijgt nog niet helder wat je wel wilt. Je zou graag zelf aan het stuur van je leven staan en vraagt je af hoe het anders kan. Dat maakt je onrustig en gespannen: je piekert, slaapt slecht en bent prikkelbaar.

​ Blijf niet in cirkels draaien. Kies voor helderheid: zoom mee in op jouw unieke waarden en talenten, zodat jij je dromen écht kan realiseren.